1391 Views

Gleder seg til nytt Hovedløp

November 21, 2017
Skrevet av:

administrator

VELKOMMEN: Erik Østli ønsker velkommen til Hovedløp og O-landsleir på Beitostølen i 2017. TEKST: TOMMY GULLORD Foto: Brynjar Eidstuen, OA

– Vi er glade og stolte over å ha blitt tildelt dette arrangementet, sier Erik Østli på vegne av Øystre Slidre IL. Det blir andre gang på få år fjellbygda i Valdres blir tildelt Hovedløpet.

Siden 2010 har Øystre Slidre IL også vært vertskap for NM, O-festivalen og Veteranmesterskapet. Vinterdestinasjonen Beitostølen er også i ferd med å bli en betydelig o-destinasjon. Hovedløpet i 2017 er terminfestet til 12.- og 13. august. Både sprinten og langdistansen vil ifølge Østli bli arrangert med målgang i sentrum av Beitostølen, mens kretsstafetten vil gå fra skistadion.

– Jeg gleder meg til å få besøk av ungene til mange gamle Bækkelaget-løpere og deres konkurrenter. Jeg håper også at O-landsleiren siste uka før skolestart gir enda flere mulighet til å delta. Da unngår vi i hvert fall kollisjon med familieferie og sommerløp i Europa, sier Østli. Med Beitohallen som base, gangavstand fra alle overnattingssteder til arena samt publikumspost og målgang på Bergojordet midt i sentrum, håper Erik Østli på «compact games» og mye action. – Når ungdommen i tillegg får god oppvartning med frokost, lunsjpakke, middag og kveldsmat i Beitohallen, skal de være rustet for trening, fine konkurranser og masse moro under O-Landsleiren, avslutter Erik Østli.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy