811 Views

NIGHT HAWK 2017: EGGEMOEN 4.-6. AUGUST Inviterer til FARTSFEST

November 27, 2017
Skrevet av:

administrator

FOTO: JENS O. KLØVRUD

TEKST: TOMMY GULLORD

På lynraske furumoer på Eggemoen anslår arrangørene kilometertider ned mot fire minutter i herre- og seks minutter i dameklassene. – Her blir den anledning til å pynte på både personlige reorder og klubbrekorder hva gjelder kilometertider, sier en entusiastisk hovedleder Jørgen Holmboe.

 

– FORNYER OSS Det er Tyrving som sammen med Ringerike frister med fartsterreng ispedd detaljrike skrålier og dødisgroper for «voksen-klassene». Stafetten starter fredag kveld og fortsetter med jakstart for alle klasser påfølgende lørdag. – Vi prøver å fornye og forbedre oss år for år. Derfor har vi flere nyvinninger på programmet også i år, og er spesielt fornøyde med at Night Hawk ser ut til å slå så godt an hos de yngste. Jeg tror de synes det er veldig stas å få løpe nattstafett, sier Jørgen Holmboe. Night Hawk arrangeres i år for femte gang, og for første gang utenfor Oslo-gryta. – Det er et poeng at Tyrving har vært en del av denne stafetten i alle fem år. Men vi har ikke masse egnet terreng og samlingsplasser å ta av. Derfor søker vi samarbeid med andre partnere. I år Ringerike, neste år blir det Konnerud, sier Holmboe.

 

ÅPEN FOR ALLE

Night Hawk er åpen for flere typer lag; vennelag, bedriftslag, skolelag o.l. Samme løper kan løpe både natt og dag – på samme lag eller for flere lag. Herrestafetten består av åtte etapper (4+4), damer og herrer veteran seks (3+3) mens damer veteran samt gutte og jentestafetten (12-16 år) har fire etapper (2+2). De to sistnevnte har for øvrig ugaflede C-løyper på sine nattetapper.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy