1265 Views

Gran blir seksjonsleder for VM

Desember 04, 2017
Skrevet av:

administrator

ERFAREN: Bjørn Axel Gran har en allsidig erfaring, blant annet som aktiv o-løper, som han får nytte av i rollen som seksjonsleder for Sport for VM i 2019. FOTO: IVAR HAUGEN

Det innebærer at Bjørn Axel skal ha ansvar for konkurransedelen under verdenscupen i Østfold (prøve-VM) i 2018 og selve VM i 2019.

Bjørn Axel er utdannet sivilingeniør/ PhD og er faggruppeleder ved Institutt for energiteknikk (IFE). Han har lang og bred erfaring med orienteringssporten, både sportslig og fra arrangement. Det være seg som løper, trener for det tyske landslaget i 10 år, seksjonsleder i Grenserittet, toppidrettsansvarlig i Halden SK og nå løpsleder for NM i orientering i Halden i høst.

– Jeg ser frem til å kunne være med å bidra I samarbeid med dyktige folk mot dette som blir et stort høydepunkt for orienteringen, ikke bare i Østfold men også i Norge, sier Gran. Han blir nå altså med i en sentral rolle på hele ferden som strekker seg fra høstens NMuke i Halden via prøve-VM (verdenscup) i 2018 og selve høydepunktet, VM i 2019:

– Jeg ser det som en stor fordel at jeg kan være med hele veien. Og jeg kan ikke si annet enn at det er noe jeg gleder meg til, selv om jeg vet at det kommer til å bli både intensivt og utfordrende. Det blir egen seksjonsleder for publikumsløpene som arrangeres i forbindelse med VM i 2019.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy